okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold

Rok wydania: 1982.

Gastronomia higiena urządzenia., Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1982.
Numer wydania
Wyd. 8
Objętość
278, [1] s. :
Rozmiary
20 x 21 cm.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia higiena urządzenia.
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 830207120X
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 8
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1982.
300
%a 278, [1] s. : %c 20 x 21 cm.
650
%a Gastronomia %x higiena%x urządzenia.
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-07120-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 25875
Sygnatura: 37:64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane